j

çfarë ofrojmë

e

Çdo Nevojë

Gamë e gjerë pjesësh për çdo lloj automjeti. Garantojmë cilësi të pa diskutueshme për çdo artikull të ofruar.

Garanci për Performancë

Çdo pjesë e ofruar vjen me garanci të qëndrueshme për të siguruar që automjeti juaj të funksionojë në maksimumin e mundësive.

e

Përvojë Profesionale

Së bashku me një zgjedhje të gjerë të pjesëve, ofrojmë ekspertizën tonë për t'u siguruar që gjeni pjesën e duhur për automjetin tuaj në çdo kohë.

10% Zbritje

PËR ÇDO BLERJE TË PARË

Çmimet e ulëta dhe performanca e lartë për mjetin tuaj.

Teknologji e Pajisjeve Elektrike

Kjo kategori përfshin bateritë dhe sistemet elektrike për makinat. Ne ofrojmë bateri të avancuara, sisteme ngarkimi inovative dhe teknologji sigurie për të garantuar performancën optimale të makinës tuaj. Pajisjet elektrike që ne ofrojmë janë të dizajnuara për të përmbushur standardet më të larta të industrisë.

Pjesët e Motorrit dhe Sistemet e Përqëndrimit

Ky segment përfshin rripat e motorrit dhe pjesët kryesore të sistemit të përqëndrimit. Produktet tona në këtë kategori ofrojnë cilësi të lartë dhe qëndrueshmëri të plotë për të siguruar që motori dhe sistemi i përqëndrimit të funksionojnë pa problem.

Pjesët e Sistemit të Frenimit dhe Suspensions

Pjesët për frenat dhe sistemën sospensione janë thelbësore për sigurinë dhe performancën e makinës. Ne ofrojmë disqe të avancuara të frenave dhe pjesë të sistemit sospensione të cilat përmirësojnë drejtueshmërinë dhe komfortin në udhëtim.

Aksesoret dhe Pjesët Shtesë

Kjo kategori përfshin pjesët dhe aksesoret shtesë që mund të përmirësojnë funksionalitetin dhe pamjen e makinës suaj. Përmban nga ngjyrat e jashtme deri te pajisjet për brenda makinës, duke i bërë ato më komode dhe të personalizuara për klientët tuaj.